Om os

En del af Varde Biler og Forza Leasing

En del af Varde Biler

Trend Leasing er en del af bilhuset Varde Biler A/S.

Varde Biler A/S er en moderne og professionel bilforretning med 33 ansatte, der ud over leasing også beskæftiger sig med salg og servicering af tre nysbilsmærker, Hyundai, Ford og Suzuki.

Varde Bilers overordnede vision er at være områdets foretrukne bilhus, hvor tilfredsheden hos vores kunder og medarbejdere er i fokus. Varde Biler er desuden et af områdets førende bilhuse inden for salg og rådgivning omkring el- og hybridbiler.

Med Trend Leasing, som en del af forretningen, kan bilhuset tilbyde alle løsninger, uanset om det er ny eller nyere brugt bil, du er på udkig efter, og uanset hvordan du ønsker at finansiere dit bilkøb.

En del af Forza Leasing

Trend Leasing indgår ligeledes i et partnersamarbejde med Forza Leasing A/S.

Forza Leasing A/S er et landsdækkende kædekoncept af bilhuse, der alle beskæftiger sig med leasingrådgivning, bilhandel og autoservice.

Igennem partnerskabssamarbejdet med Forza Leasing er vi en del af et af de førende leasingselskaber i Danmark, og kan dermed tilbyde de bedste vilkår for vores kunder.

Forza Leasing er synonymt med gennemskuelige leasingaftaler og professionel service på alle parametre, hvilket er i tråd med Trend Leasings eget værdigrundlag.

Forza Leasing A/S blev i Januar 2022 en del af Fleggaard Leasing. Det betyder blot, at vi som partner i Forza Leasing, kan tilbyde endnu stærkere løsninger til både privatkunder, men i særdeleshed også til erhvervskunder.

Medarbejdere

Jørn Kristian Hansen

Jørn Kristian Hansen

Leasingkonsulent

Claus Horsted

Claus Horsted

Indehaver