Trend Split

Leasing

Trend Split

Splitleasing er en leasingform, hvor kontrakt, bil og tilhørende omkostninger opdeles mellem en privatperson og en virksomhed. Fordelen ved splitleasing er, at du helt undgår beskatningen af fri bil (firmabilsbeskatning).

Hvorfor splitleasing

Splitleasing er for dig, der bruger din privatbil meget til erhvervskørsel.

Med splitleasing deles kilometerne mellem privat- og erhvervskørsel, så du kun betaler for din private kørsel, og virksomheden betaler for din erhvervskørsel.

Der laves to kontrakter, og hvor omkostninger deles op i en privat- og erhvervskørselsdel. På den måde betaler du som privatperson, kun for de kilometer du kører privat.

Fordelene ved splitleasing

1. Du slipper for beskatning af fri bil.
Med en splitleasingaftale slipper du for at blive beskattet af en 100% fri bil. Du nøjes derfor kun med at betale for den del du kører privat. At vælge splitleasing er derfor attraktivt, hvis du hovedsageligt kører en del erhvervskørsel.

2. Færre udgifter for firmaet!
Virksomheden spare penge hvis du vælger en splitleasingaftale, det gør de da de kun betaler for din erhvervskørsel og du selv betaler for din privatkørsel.

Køreregnskab og GPS tracker

For at holde styr på hvor meget du skal betale privat og hvor meget virksomheden skal betale for den erhvervsmæssige, skal der føres et køreregnskab, så fordelingen kan opgøres præcist.

Der bliver i bilen monteret en GPS, der opfanger din bils position. Du skal under en splitleasingaftale angive dine køreture i en kørebog som enten privat- eller erhvervsmæssig kørsel.

Vil du vide mere om dine muligheder?

Ønsker du at høre nærmere om, hvordan du eller din virksomhed kan opnå fordele med en splitleasing aftale igennem os, er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 60 29 67 81, hvor vi naturligvis gerne svarer på dine spørgsmål til bilerne og dine leasingmuligheder.