Trend Flex

Finansiel Leasing

Trend Flex – Finansiel Leasing

Trend-Flex er for dig, som ønsker en nem og billig løsning til finansiering af bilen.

Med en finansiel leasingaftale hos Trend Leasing, leaser du en bil uden registreringsafgift. Som en del af leasingydelsen, betaler du registreringsafgift for den periode, leasingaftalen løber. På den måde opnår du en mindre kapitalbinding end ved traditionel køb af bil, hvor du betaler hele registreringsafgiften en gang.

Bilen indregistreres med leasingselskabet som ejer, og dig som bruger. Efter endt leasingperiode indestår du for bilens restværdi.

En væsentlig fordel ved flexleasing er at bilen, efter leasingperiodens udløb typisk vil være nemmere at omsætte, da bilen stadig er uden registreringsafgift og derved kan sælges i udlandet, hvor der er et større kundeunderlag. Bilen vil til enhver tid senere kunne indregistreres på danske eller udenlandske nummerplader, hvis du ønsker det.

Vores Flex-pakke er til dig der vil:

• Vil lease bilen billigst muligt
• Selv indestå for restværdien ved udløb
• Have mulighed for afsætte bilen i hele Europa

Restværdien fastsættes sammen med vores leasingrådgivere, så du undgår ubehagelige overraskelser ved udløb af leasingkontrakten.

På vores Trend-Flex aftaler har du derudover mulighed for at tilkøbe både serviceaftale og CarGarantie på bilens drivlinie.

Vil du vide mere om dine muligheder?

Ønsker du at høre nærmere om vores finansielle aftaler, er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 60 29 67 81, hvor vi naturligvis gerne svarer på dine spørgsmål til bilerne og dine leasingmuligheder.