Leasingtyper

Trend Safe, Trend Flex og Trend Split

Leasing hos Trend Leasing

Når du leaser en bil, skal du være opmærksom på, hvilken type leasing der er tale om. Der er nemlig stor forskel på, om det er finansiel eller operationel leasing.

Hos Trend Leasing tilbyder vi begge typer af aftaler, og rådgiver dig meget gerne om, hvilken aftale der passer bedst for dig.

Ved operationel leasing er du ikke forpligtet til at købe bilen, når leasingperioden udløber. Det betyder, at vi indestår for restværdien, og at du kan aflevere bilen tilbage til os som forhandler. Dermed er du ikke bundet af at skulle indestå for en restværdi og den usikkerhed der kan være forbundet hermed.

Vil du gerne selv indestå for restværdien, når leasingperioden er udløbet, så skal du vælge en finansiel leasing. Vi hjælper dig gerne med videresalg, hvor vi via vores europæiske netværk kan sælge bilen for dig og opnå en mere attraktiv pris. Finansiel leasing er typisk den billigste leasingform, der findes.

Endelig tilbyder vi også splitleasing aftaler, som er en særlig en leasingform, hvor kontrakt, bil og tilhørende omkostninger opdeles mellem en privatperson og en virksomhed, og du derved kan undgå beskatningen af fri bil.

Læs mere om indholdet af vores leasingtilbud herunder:

TREND SAFE

Leasing

TREND FLEX

Leasing

TREND SPLIT

Leasing